НОВИНИ                                                          Запорізької загальноосвітньої школи  "ОСНОВА"

Жовтень

Обласний семінар «Розробка та впровадження моделi iнклюзивної освіти: управлiнський аспект»

  18.10.2017 року на базі ЗЗОШ «ОСНОВА» відбувся обласний семінар «Розробка та впровадження моделi iнклюзивної освіти: управлiнський аспект», який провели кафедри менеджменту освiти та реабiлiтацiйної педагогiки і здорового способу життя. У семінарі взяли участь 43 управлiнця. З ґрунтовною доповiддю виступила кандидат педагогiчних наук, доцент Лупiнович С.М. Учасники семінару ознайомилися з досвідом роботи ЗЗОШ "Основа". Директор Любімова А.В. ознайомила з моделлю інклюзивної освіти, яка впроваджується в школі з 2016 року. Також подiлилися досвідом впровадження інклюзивного навчання представники м. Енергодар Довбня I.(НМЦ) та Марiєва I.Г.(директор НВК №6).



14 жовтня - День захисника України

З нагоди відзначення Дня захисника України, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності нашої держави в ЗЗОШ «ОСНОВА» відбулась низка різноманітних заходів. 13 жовтня у всіх класах школи пройшов Урок мужності «Славні сини України», на який були запрошені почесні гості. У актовій залі відбулась урочиста зустріч учнів 8-9-х класів з ветеранами і тими, хто сьогодні боронить незалежність України «Пам’ятаємо минуле. Віримо у майбутнє».

 


Цього ж дня учні 9-11-х класів та педагогічний колектив нашої школи були запрошені  на національну прем’єру циклу документальних фільмів у кінотеатр ім. О. Довженка. Режисери      А. Мартиненко та Т. Кулаковська представили ФЕСТИВАЛЬ ВІЙСЬКОВОГО ПАТРІОТИЧНОГО КІНО У ТВОЄМУ МІСТІ – "ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ". 

Після перегляду фільму представники Відокремленого підрозділу ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ВСЕУКРАЇНСЬКА СПІЛКА УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ В АТО «ПОБРАТИМИ УКРАЇНИ» в Запорізькій області передали слова ПОДЯКИ педагогічному колективу та особисто директору школи Любімовій А. В. за відданість справі виховання в учнівської молоді національної самосвідомості та патріотизму.

А учні 1-7 класів переглянули виставу «Казкова Україна» в КЗ «ЗАОТЮГ», яка вчить шанувати і пишатись рідною славетною Україною.

   Тепло наших сердець і пошана захисникам України. Міцного здоров’я  Вам, успіхів та надійного тилу!



Акція "Добро жменями"

    Колектив вчителів та учнів ЗЗОШ «ОСНОВА» другий рік поспіль бере активну участь в благодійній акції "Добро жменями" (збір пластикових кришечок для допомоги пораненим воїнам АТО).

  05.10.2017 учні здали зібраний матеріал волонтерам Запорізької молодіжної організації «Небо без кордонів».

  Дякуємо всім небайдужим, хто невтомно збирав кришечки. З Вашою допомогою проект зможе допомогти ще багатьом пораненим воїнам АТО.


6 жовтня - акція "Друге життя"




З Днем працівника освіти!

                          В осінній день цей теплий в нашій школі

                               Зібралась дружно вся наша сім’я,

                               Щоб побажати і сказать доволі

                               Найкращим людям – нашим вчителям!!!  

 Як оригінально привітати педагога з Днем вчителя і який подарунок обрати? Учні 3-х класів привітали вчителів нашої школи закладками, які вони зробили власними руками.

    А ще кожен вчитель нашої школи отримав ЗІРКУ як символ світла та творчості. Цікаво пройшла і виставка композицій «Дарунки осені». Тут були представлені роботи батьків та дітей: малюнки, поробки, композиції з осінніх квітів, овочів, фруктів та ін.

  Щиро вітаємо наших вчителів з професійним святом!