НОВИНИ                                                          Запорізької загальноосвітньої школи  "ОСНОВА"

Травень

Гордість "ОСНОВИ" - 2017

   22 травня 2017 року в школі  відбулася урочиста лінійка «Гордість «ОСНОВИ» - 2017», на якій було нагороджено кращих учнів, батьків і вчителів грошовими преміями, цінними подарунками, сувенірами, грамотами та подяками. Переможців було визначено згідно з Положенням про нагородження  учнів, вчителів, вихователів, батьків та партнерів за успіхи в навчанні та участь у житті ЗЗОШ «ОСНОВА» за номінаціями «Учень року», «Олімпієць року»,  «Науковець року», «Зірка творчості  року»,  «Спортивний тріумф  року», «Команда року», «Імідж школи»,  «Подія року», «Активні батьки року».

 

   Це дійсно було свято Інтелекту, Гордості та Таланту!


День вишиванки в "ОСНОВІ"

 18 травня в «ОСНОВІ» пройшов День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. А потім всі зібрались на шкільному подвірї, де пройшов флеш-моб «З Україною в серці».

   В акції взяли участь не лише учні, а й вчителі.

 

  Проведення такого свята продемонструвало, що наши учні разом зі своїми батьками відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.


Флешмоб "Україна - єдина країна"

Вознесенівський район приєднався до святкового флешмобу «Єднання». Районну команду представляла школа "ОСНОВА". Чудовий виступ! Молодці!

Виставка “Домашні улюбленці”

    ДОМАШНІ ТВАРИНИ – ЦЕ ДРУЗІ, ЯКІ ЗДАВНА ЖИВУТЬ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ З ЛЮДИНОЮ І ПОДІЛЯЮТЬ ЙОГО ЖИТЛО, ДОПОМАГАЮТЬ ПРОВОДИТИ РАЗОМ ДОЗВІЛЛЯ.

 

     13 травня 2017 року В «ОСНОВІ»  ПРОЙШЛА V ВИСТАВКА ДОМАШНІХ ТВАРИН. ЦЕЙ ЗАХІД ПРИНІС УЧНЯМ, батькам та ВЧИТЕЛЯМ БАГАТО ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ, РАДОСТІ І ЗАХОПЛЕННЯ. 

Батьківські збори

Увага!

18 травня (четвер) о 17.00 

в актовій залі школи 

відбудуться батьківські збори 

батьків майбутніх першокласників

Вічна слава героям!!!

        Перемогу не чекають, її треба завойовувати...                                                                                                                  В Запорізькому художньому музеї відкрилась виставка, присвячена Дню Перемоги у Другій світовій війні, пошані, повазі та пам’яті усіх героїв, які віддали життя за краще майбутнє, за свободу України в різні часи... Учні 11-б класу ЗЗОШ "ОСНОВА" долучилися до підготовки виставки, а також були присутніми на відкритті цього заходу.... Концепцією виставки передбачена столітня боротьба українців за свою незалежність. Були представлені роботи Віктора Цапко, Володимира Хомчика, Олександра Лапко, Анатолія Сергієнка, Євгена Прокоф’єва та інших художників. Учні переглянули замальовки з передової, виконані в польових умовах учасником бойових дій в АТО Володимиром Гордійченко. Поруч з картинами в експозиції представлена інсталяція з речей – страшних свідків бойових дій в АТО... а коли ми пам’ятаємо - ми непереможні.                                                                           


Урок мужності

    Напередодні Дня Перемоги, вшановуючи пам'ять героїв Другої світової війни, в ЗЗОШ «ОСНОВА»  відбулися традиційні заходи. 05.05.2017 року  пройшов єдиний Урок мужності «Ми пам’ятаємо!», на який було запрошено учасника Другої світової війни, полковника у відставці Єрьоменка Івана Олексійовича, сина легендарного політрука Єрьоменка Олексія Гордійовича.                          Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги!