НОВИНИ                                                                             Запорізької загальноосвітньої школи  "ОСНОВА"

2016 рік

ГРУДЕНЬ

Шановні батьки!

 

Заняття в ЗЗОШ «ОСНОВА» припинено

у зв'язку з ускладненням епідеміологічної ситуації

та введенням карантину з 20.12.2016

до особого розпорядження. 

 

День святого Миколая в "ОСНОВІ"

     

       19 грудня православні люди всього світу святкують день Святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість. Для учнів нашої школи – це своєрідне підбиття підсумків: зважування добрих і поганих вчинків, здобутків у навчанні.

      Саме в цей день традиційно Святий Миколай зустрічає учнів на порозі школи та пригощає солодощами. А потім зі своєю світою проходить по класах та бажає  учням  міцного здоров’я, гарних успіхів у навчанні, бути слухняними та творити добро.

      Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх, якою великою справою є дарувати один одному любов та доброту.

 



КРАСА БОЖОГО СВІТУ

     14 грудня 2016 року в  Обласному художньому музеї відбулось урочисте відкриття виставки малюнків-переможців Обласного конкурсу дитячої творчості «КРАСА БОЖОГО СВІТУ»

     Малюнки дітей були присвячені темі «Краса Божого світу» (православні свята; біблійні сюжети; храм; краса рідної природи; моя Батьківщина, моє місто; моя сім'я і друзі).

   Вітаємо наших переможців конкурсу: учня 2-Б класу Ненько Іллю (ІІ місце) та ученицю 8-Б класу Олійник Марію (ІІІ місце).

 



“KIDS athletics GAMES”

     “KIDS athletics GAMES” – це кубок Всеукраїнських видовищних спортивно-розважальних змагань серед шкільних збірних команд, спеціально розроблених з використанням сучасних методик та технологій для пропагування здорового способу життя серед шкільної молоді віком 7-9 років (початкова школа, команди формуються з дітей різного віку та статі).

       Цими вихідними 3 та 4 грудня в Запоріжжі відбулося велике спортивне свято для школярів. 600 дітей стали учасниками KIDS athletics GAMES.

   Під час змагань своїми виступами розважали учасників талановиті представники Запоріжжя — Данiела Касаткіна, Софія Шишкіна, Сергій Соловйов, Танцювальна школа “Престиж” та школа черлідингу “Мотор”.

      Всі учасники соціального проекту отримали пам’ятні призи, а команда школи “ОСНОВА”, яка завоювала перше місце, буде представляти Запоріжжя на Всеукраїнському фіналі змагань з легкої атлетики KIDS GAMES, який відбудеться в травні 2017 року Києві.

 

Таланти "ОСНОВИ" -2016

     2 грудня 2016 року до  Дня народження школи пройшов традиційний конкурс  «Таланти «ОСНОВИ» - 2016». Конкурсанти продемонстрували свої найкращі якості, захоплення, винахідливість. Діти радували глядачів своєю многогранністю талантів. Вони співали, танцювали, грали на музичних інструментах.                                                         

   Всі, хто був присутній в залі, отримали масу позитивних емоцій.

   Всі  учасники отримали пам’ятні сувеніри та грамоти. Після конкурсу у всіх залишилися лише гарні та позитивні емоції.

 

 

 


Благодійний ярмарок

Вже стало доброю традицією у нашій школі «ОСНОВА» проводити благодійний ярмарок до Дня народження школи, який святкуємо 1 грудня. Всі класи взяли активну участь у заході. Чого тільки не було на столах! На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, калачі (все виготовлене своїми руками або за допомогою батьків).

Не аби яке захоплення викликали вироби зроблені учнями: вази, скриньки, сувеніри, обереги, прикраси з бісеру. Охочих було стільки, що коридором не можна було вільно пройти, скрізь лунав гамір, жарти, учні запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Усі учасники отримали не аби яке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності. Було зібрано 3593 гривні. які за рішенням батьківського комітету школи будуть витрачені на благодійництво (участь в благодійних акціях «Прапор для бійця», «Подарунок для Героя», співпраця з волонтерами, з благодійними фондами і організаціями).