НОВИНИ                                                          Запорізької загальноосвітньої школи  "ОСНОВА"

Вересень

Голосування за проект

Шановні батьки, громада м.Запоріжжя!

 

Ініціативною групою ЗЗОШ «ОСНОВА» було створено проект "Здорова молодь - здорове майбутнє" Проектом передбачається встановлення вуличних тренажерів на шкільному спортивному майданчику. Проект підтримано та буде реалізовано в рамках конкурсу «Громадський бюджет м.Запоріжжя 2017». З 01 вересня 2017 року по 30 вересня 2017 року триває голосування. 

Проголосувати за проект можна за покроковою інструкцією:

Крок 1. Зайти на сайт Запорізької міської ради: meria.zp.ua

Крок 2. Зліва в меню: Громадський бюджет

2017

Голосування за проекти (2017)

Крок 3. Знайти посилання: «Проекти за якими триває голосування»

Крок 4. Внизу сторінки знайти у кружечку 2 та натиснути

Крок 5. Знайти проект №384 "Здорова молодь - здорове майбутнє"

Крок 6. Натиснути на надпис "Здорова молодь - здорове майбутнє"

Крок 7. Натиснути: «Авторизуватися, щоб проголосувати»

Крок 8. Натиснути: «Зареєструватися»

Крок 9. Натиснути: «BankID»

Крок 10. Обрати канал ідентифікації та слідувати інструкції

Дякуємо за співпрацю!

 

 

Перемога на конкурсі "Dancing youth – 2017"


      15 вересня 2017 року в КЗ «Палац культури «Титан» було проведено танцювальний конкурс «Dancing youth– 2017» організований Вознесенівською районною адміністрацією міської ради.

  У  конкурсі взяли участь кращі представники загальноосвітніх закладів Вознесенівського району. 
 Гідну підготовку до конкурсу виявили і вболівальники шкільних команд. На конкурс вони завітали з плакатами, прапорцями, атрибутикою та гаслами в підтримку свого учасника.

    Поважному журі, було важко визначити переможця, всі учасники конкурсу гідно представили свої навчальні заклади. Але все ж таки учениця нашої школи Мисочка Софія зайняла І місце.                                      Вітаємо Соню з перемогою!  


МЕДІАТЕКУ в ЗЗОШ «ОСНОВА» ВІДКРИТО!!!

15 вересня 2017 року в Запорізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня «ОСНОВА» Запорізької міської ради Запорізької області в рамках проведення науково-педагогічного експерименту Міністерства освіти і науки України та пілотного проекту Благодійного Фонду Порошенка «Розвиток інклюзивного освітнього середовища у Запорізькій області» було відкрито медіатеку.

            З 01 вересня 2016 року ЗЗОШ «ОСНОВА» та ще 18 школам Запорізької області (серед них-3 школи м.Запоріжжя: ЗОШ №66, ЗОШ №3, ЗОШ №83) надано статус експериментального навчального закладу Всеукраїнського рівня щодо впровадження інклюзивної освіти.

            В рамках програми «1 учень-1 комп'ютер» Благодійним Фондом Порошенка всі школи Запорізької області та м.Запоріжжя, в яких було відкрито інклюзивні класи,оснащено ноутбуками на кожного учня, LED-телевізором та принтером.

            Департаментом освіти і науки Запорізької міської ради активно підтримано експеримент. Тому наступним кроком щодо матеріально-технічного забезпечення проекту стало відкриття медіатекБезпосередньо в місті Запоріжжя 8 медіатек буде відкрито за кошти місцевого бюджету.

            Всього на медіатеку, яка розпочала роботу у ЗЗОШ «ОСНОВА», було віділено                          100 тис. грн. з місцевого бюджету. На ці кошти вдалося придбати: інтерактивний комплекс, МФУ, жалюзі - 9459,00 грн., пуфи, стелажі для книг , столи, стільці, художню, енциклопедичну літературу.

Медіатека поєднала бібліотечний фонду книг, навчальних і методичних посібників з сучасним простором, який включає наявність комп'ютерних презентацій, відеоуроків, предметних програм, а також технічне забезпечення: комп'ютери, інтерактивний комплекс, музичний центр, МФУ.  Такий сучасний комплекс допоможе вчителям проводити цікаві уроки для учнів, а в інклюзивних класах (а таких класів у 2017-2018 навчальному році у школі відкрито 4, де навчається 7 учнів з особливими освітніми потребами) надасть нові можливості під час організації навчально-виховного процесу та роботи за індивідуальними програмами розвитку.

Медіатека, яку створено у ЗЗОШ «ОСНОВА»-це перший крок щодо створення сучасного освітнього середовища, яке відповідає вимогам нової української школи та європейським освітнім стандартам.

 

 

 


Міжнародний ДЕНЬ КРАСИ-2017

          Міжнародний день краси з'явився ще в 1995 році завдяки ініціативі Міжнародного дня естетики і косметології СИДЕСКО. І з цього часу Міжнародний день краси щорічно відзначається 9 вересня.      

        Вже одинадцятий рік поспіль  для учнів та батьків «ОСНОВИ»  це свято творчості, радості і любові до родини та Батьківщини. В цьому році крім звичної для нашої малечі виставки дитячої творчості, для учнів 7-11 класів було проведено «Танцювальний марафон», в якому взяли участь навіть вчителі.

 

        Хай краса живе в серці кожного!


Вітаємо учнів, батьків, педагогів

з початком 2017-2018 навчального року!

 

 

 

 

      1 вересня 2017 року у школі «ОСНОВА» традиційно пройшло свято Першого дзвоника.

Незважаючи на негоду, свято вийшло теплим та сонячним. На святкуванні були присутні учні школи, працівники, батьки та гості.

    В центрі уваги, звісно, були першачки. З квітами та урочистими вітаннями від керівництва школи зустріли учні перший день навчального року.

    Всі присутні дружніми оплесками провели на перший урок першокласників.

 Перший урок було проведено за темою «Європа – наш цивілізаційний вибір».

 

    Щиро вітаємо наших учнів, батьків та вчителів з початком нового 2017-2018 начального року!