НОВИНИ                                                          Запорізької загальноосвітньої школи  "ОСНОВА"

Листопад

Конкурс "Будиночок моєї мрії"

 

 

Учні ЗЗОШ "ОСНОВА" протягом листопада взяли участь у конкурсі малюнків "Будиночок моєї мрії» для дітей від 5-16 років, які проживають на території Запорізької області, оголошений Запорізьким регіональним управлінням Держмолодьжитла. Учасники кожної вікової категорії відобразили у своїх малюнках омріяний будинок.


Конкурс-виставка «Космічні фантазії»

Дякуємо всім учням ЗЗОШ «ОСНОВА», які взяли участь в Обласному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу-виставки «Космічні фантазії», який проводиться з метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, зацікавленості у дослідженнях Космосу.

Вітаємо переможців!

Вітаємо збірну команду учнів ЗЗОШ "ОСНОВА" з перемогою (І місце)

в районному турі Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного 

Фестивалю "Козацький гарт"

ЯМАРОК ОСВІТИ-2018

   9 листопада учні 9-11-х класів відвідали виставковий захід «ЯМАРОК ОСВІТИ-2018», який об’єднав спеціалізовану виставку навчальних закладів «Абітурієнт-2018» та спеціалізовану виставку «Освіта за кордоном-2018».На виставці учні познайомились з пропозиціями більш ніж 50 навчальних закладів України та Європи.


Вітаємо директора ЗЗОШ «ОСНОВА» Любімову А.В., яка отримала подякою департаменту

освіти і науки Запорізької  облдержадміністрації за вагомий внесок у забезпечення реалізації пропаганди здорового способу життя, залучення молоді до занять фізичною культурою і спортом,

розвиток особистості дитини на основі оволодіння  фізичною культурою.