НОВИНИ                                                                     Запорізької загальноосвітньої школи  "ОСНОВА"

2017 рік

Лютий

Урок мужності в ЗЗОШ "ОСНОВА"

      28.02.2017 року  в ЗЗОШ «ОСНОВА» відбулася зустріч учнів 9-11 класів з представниками  батальйону «Азов» та Національної дружини.

     На запрошення школярів відгукнулися бійці, які в неформальній, але досить теплій обстановці, відповідали на питання учнів та розповідали майбутнім захисникам Вітчизни про те,  яке велике значення має підтримка мирного населення в цей непростий час для нашої країни.

      Бійці  розповіли   старшокласникам про діяльність  свого батальйону, ознайомили учнів  з амуніцією та військовим спорядженням службовців «Азов», нагадали присутнім правила  надання першої медичної допомоги.

       Тож юним патріотам школи є з кого брати приклад. Наприкінці зустрічі учні побажали бійцям міцно тримати наші позиції та невдовзі повернутись здоровими до своїх родин.

       Дякуємо за цікаву  та корисну зустріч!

 

 


Презентація діяльності ЗЗОШ "ОСНОВА"

     20.02.2017 року о 15:00 в актовій залі школи пройшла відкрита публічна презентація діяльності Запорізької загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів "ОСНОВА" Запорізької міської ради Запорізької області під час державної атестації. 


Презентація діяльності

Запорізької загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів "ОСНОВА"

Запорізької міської ради Запорізької області

під час державної атестації


Запрошення

УВАГА!

 

   Запрошуємо

колектив учнів, батьківську громадскість, громадські організації

на відкриту публічну презентацію діяльності

Запорізької загальноосвітньої школі

І-ІІІ ступенів "ОСНОВА"

Запорізької міської ради Запорізької області під час державної атестації,

яка відбудеться 20.02.2017 року о 15.00

за адресою: вул.Я.Новицького, 9.

 

День святого Валентина

     День святого Валентина, або День закоханих - свято, яке 14 лютого відзначають багато людей по всьому світу. У США - c 1777 року, в країнах СНД - з початку 90-x років.
   Історія цього свята бере свій початок зі Стародавнього Риму.

     Кожного року на День св. Валентина в «ОСНОВІ» працює пошта. Учні нашої школи підтримують традицію писати своїм улюбленим вчителям та друзям листи з зізнаннями в коханні - валентинки.
    Велика частина валентинок анонімна, не має зворотної адреси. Так прийнято - це додає загадковості. Сподіваємось, всі валентинки знайшли своїх адресатів.
          Вітаємо всіх з Днем Закоханих!

     

 

 


Допомога жителям Авдіївки

        На виконання доручення Президента України Петра Порошенка про вжиття невідкладних заходів щодо надання гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів з боку бойовиків, в нашій школі було організовано збір продуктів харчування, засобів гігієни та теплих речей для мешканців Авдіївки. За досить короткий термін вдалося зібрати одяг для дітей та дорослих, ковдри, подушки, продукти харчування (овочі, домашні соління, крупи, цукор, чай, солодощі та інше), засоби гігієни (вологі серветки, мило, миючи засоби та ін.)

       Небайдужими залишилися учні, батьки та вчителі «ОСНОВИ».  Тому  вдалося максимально швидко зібрати необхідні речі. Особлива вдячність журналістам ТV 5 програми «Донбас сьогодні», які допомогли направити допомогу мирному населенню Авдіївки.

 

 


Зігріємо душу радістю

На початку лютого 2017 року учні початкових класів ЗЗОШ "ОСНОВА" взяли участь у шкільній акції "Зігріємо душу радістю" і намалювали для дітей дитячого будинку "Сонечко" барвисті побажання. Кожен малюнок знайшов свого хазяїна. Діти і педагогічний колектив ДБ "Сонечко" дякують учням і школі за добрі побажання і дитячі малюнки.

 

Переглянути фото