НОВИНИ                                                          Запорізької загальноосвітньої школи  "ОСНОВА"

Червень

               Вітаємо учня 10-А класу ЗЗОШ «ОСНОВА» Бардаченко Іллю,                                 переможця полуфіналу музичної програми «Караоке на майдані»,                                   яка проходила в  м.Бердянськ 11 червня 2017 року.                                                             Бажаємо нових перемог та творчих успіхів!

Мовний табір «Fairy Land»

    Ось і відлунали фінальні акорди дебютного виступу, заспівані всі пісні і сказано фінальне «goodbye», а наші поліглотікі з грамотами покинули стіни школи "ОСНОВА". Дітей переповнювали емоції. Було і радісно, і сумно водночас. Радісно від того, що всі поставлені цілі подолані.
     А саме: навчилися практично користуватися англійською мовою, будувати діалоги, читати, а також зіграли театральну постановку «Goldilocks and the three bears». 

  Літні канікули починаються в «FairyLand»- це повноцінний активний відпочинок за насиченою розвиваючою програмою.

 Англійська й літо! Приємне і корисне! На численні прохання знаючої публіки і батьків школа "ОСНОВА"з 30 травня  знову відкриває свій літній табір! 

 Тут діти  розширять свій кругозір, придбають корисні знання і навички, вміння творчо мислити і висловлювати свої думки і почуття, самостійно приймати рішення і працювати в команді. Всі заходи - і загальнотабірні, і загонові - проводяться на дубльованій англійській мові вожатими (учні-волонтери) і activity-лідерами табору,педагогами школи «ОСНОВА».


Ранкова гімнастика